Żonglowanie smakiem
Gotowanie jest czasami sztuką iście cyrkową, ma wiele wspólnego z magią. A kiedy w grę wchodzą chutneye staje się prawdziwym kuglarstwem. Bo kiedy wymieszasz śliwki, chili, ocet i rodzynki powstanie niezłe żonglowanie smakiem.
Aneta Serafin - Gotowanie to moja pasja. Zaskakujące połączenia składników, mieszanie smaków to niezła frajda. Zapraszam na mojego bloga po dawkę koloru i smaku.
gotowanie-moje.blogspot.com
Czas: sobota (5 XI 2011), 11:00 - 12:45
Warsztaty radiowe
Warsztaty radiowe to praktyczne zajęcia dzięki którym zapoznasz się z pracą dziennikarza radiowego. W programie min.: samodzielne nagranie i zmontowanie sondy, próby mikrofonowe w studiu radia Pryzmat.
Anna Worobiec-Tonia nauczycielka, dziennikarka, założycielka Akademii Dziennikarskeij SCKM (1993), założycielka i koordynatorka radia internetowego Pryzmat (2009).
Czas: niedziela (6 XI 2011), 11:00 - 12:45
Gotowanie jest czasami sztuką iście cyrkową, ma wiele wspólnego z magią. A kiedy w grę wchodzą chutneye staje się prawdziwym kuglarstwem. Bo kiedy wymieszasz śliwki, chili, ocet i rodzynki powstanie niezłe żonglowanie smakiem.
Aneta Serafin - Gotowanie to moja pasja. Zaskakujące połączenia składników, mieszanie smaków to niezła frajda. Zapraszam na mojego bloga po dawkę koloru i smaku.
gotowanie-moje.blogspot.com
Czas: sobota (5 XI 2011), 11:00 - 12:45
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Warsztaty radiowe
Warsztaty radiowe to praktyczne zajęcia dzięki którym zapoznasz się z pracą dziennikarza radiowego. W programie min.: samodzielne nagranie i zmontowanie sondy, próby mikrofonowe w studiu radia Pryzmat.
Anna Worobiec-Tonia nauczycielka, dziennikarka, założycielka Akademii Dziennikarskeij SCKM (1993), założycielka i koordynatorka radia internetowego Pryzmat (2009).
Czas: niedziela (6 XI 2011), 11:00 - 12:45